OM OSS

Om oss

Hem > Om oss

Lars Andersson

070-282 53 14

lars.andersson@miljorivning.se

Ägare

Familjen annorlunda


Miljörivning i norr AB startades i  januari 2016 av Lars Andersson och Jan Renberg. Lars kommer närmast från räddningstjänsten som insatsledare och Jan från konsultsidan med personal och arbetsmiljö frågor.


Den resa vi ni gör hade aldrig gått utan all fantastisk personal och all hjälp vi fått av de som vill oss väl.


På vår första planeringsdag arbetade vi fram våra värdegrunder som kan sammanfattas i ett ord "HJÄLPA". Vi är tacksamma över att få ett uppdrag samtidigt som vi är gladast över att få hjälpa någon annan. I personalgruppen hjälper vi varandra att bli bättre genom att uppmärksamma varandras förbättringsområden utan härskartekniker eller pekpinnar. Samtidigt som vi lyfter varandra när någon gjort bra saker. Det är ett ständigt arbete att leva upp till företagets värdegrunder. Glada och stolta blir vi alla när kunder frågar om vi kan "HJÄLPA" dem. Då vet vi att våran gemensamma värdegrund böjar att nå ut som ett varumärke. 


Vi ser oss som familjen annorlunda. Hos oss får man vara som man är med alla sina sidor, diagnoser och styrkor. Vi värderar inte, vi konstaterar. Vi tror att värdegrundsarbetet hjälper till att göra andra bättre. Och som sagt, tillsammans blir vi starkare.....


Vi började som ett riv och saneringsföretag och idag har paletten av tjänster även utvecklat oss som ett fastighetsservice företag.


Förtroendet att få hjälpa kunder har fortsatt hos Miljörivning i norr AB. Det medför också ett ökat utbud av tjänster. Jalagruppen Fastighetsservice AB bildades år 2022 för att bättre beskriva en del av de tjänster vi erbjuder kopplat till just fastighetsservice. Företagen har samma logotyp för att visa samhörighet.


Vi har kontor och garage/verkstad på Fläktgatan 28 i Piteå. Vi får uppdrag från Ö-vik till Kiruna. I nuläget är vi 10 anställda. Och vem vet hur många vi blir i framtiden.Jan Renberg

070 - 693 11 69

jan.renberg@miljorivning.se

Ägare